Armsad sõbrad, kontsert tehtud!

 In Concert, Photos

Armsad sõbrad, kontsert tehtud! Nüüd on küll aeg teha üks pikem aitäh-postitus.
Ei teagi kust otsast alustada. Nii palju inimesi on olnud minuga kogu selle teekonna jooksul.
Kallid, kes Te eile tulite! Aitäh! Mul oli tõsiselt tore näha enda peegeldust Teie silmadest!

Ma alustan Karlist. Tema oli esimene, kellele 2013 enda lugusid näitasin. Tema reaktsioon oli umbes selline: “Mis sul viga, hakka juba midagi nende lugudega tegema.” Eriti inspireeriv oli, kui ta soovis minu “Locked” Nioni plaadile panna. Koos Marilyni ja Keit‘iga sai selline lugu tehtud: https://www.youtube.com/watch?v=T_fHsmgIhYM
Aitäh, Karl! Vaatamata sellele, et Sa ajad mind vahest nii kurjaks, oled mulle kallis!
Taavi Otsus oli aga järgmine, kes üritas mind ajada tegutsema. Aitäh motivatsiooni eest! Aitäh, et uskusid minusse ja muidugi suur tänu selle eest, et mu lugusid raadios mängid Varsti saadan midagi uut!
No ja muidugi Dmitri Nikolajevski. Tema põhiline fraas “Kutšinskaja, millal jälle mängime? Orgunni kontserte!” kõditas mu närve pidevalt. Alguses ma ei plaaninud teha EP esitluskontserte. Dima ütles, et peab. Tegin
Aitäh, Dima! Jätka palun samas vaimus
Minu Rain Rämmal. Kahjuks on ta nii hõivatud, et ei saanud minuga esitluskontserte teha aga tema mängis EP’l. Meie sõprust Rainiga hoian väga. Meil sügisel on juba 9 aastat sõprust. Rainiga sai tehtud igasugu keikasid ja kontserte. Temal on tavaliselt kõik paigas. Tema toob mind vahest maa peale tagasi ja paneb pilti suuremalt vaatama. Aitäh, Rain! Kusjuures, täna on meil Sinuga 4 aastat sõprust FB’s! Palju õnne!
Janno Trump!!!!!! Ma kutsusin Jannot bändi üks hommik pärast Siitani loengut EMTA’s. Trepi peal. Tema ütles – “muidugi tulen”. Janno oskab panna inimesi hästi tundma. Ta on mulle selles bändis pakkunud palju turvalisust! Ja tema põhiline fraas on “Minu arvates toimib see väga hästi!” Aaa, ja muidugi “iga kell”! Aitäh Janno!
Ja siis oli aeg salvestama minna. Siim Tõnisson salvestas meid. Aitäh Siim, et olid valmis asju ümber tegema ja mõtlesid alati kaasa!!!
Aitäh Sandra Sasorin ja Desiree Mumm, bäkkide salvestamise eest. Kes teab kui ammu need said salvestatud aga EP’le need lood läksid

Ja siis tuli minu ellu Elen-Greete Jaadla, kes peaaegu salaja sokutas mu loo Ülemistele. Ouch, mis boosti ma sain! Grets, love you! Aitäh, et oled mul olemas!
Aga siis tekkis pikem paus, kus ma olin natuke hädas oma häälega. Just sel ajal ma kohtusin Taavi Paometsaga. Ja siis ma teadsin, et ma tahan vokaale tema juures salvestada. Esimesele sessioonile pidin ma veini kaasa võtma Taavi, aitäh Sulle toetuse eest! Oli raske aga sai tehtud. Aitäh ideede eest, aitäh produktsioonide eest!
Oled minu EP superhero!

Ja siis tulid mu ellu kõik mu HOOANDJAD! Nii nii nii nii suur aitäh Teile! Võimas tunne, kui Sinu unistustele elab kaasa nii palju inimesi! Ilma Teieta ma oleks asjaga veel kauem venitanud!

Madis Muul, aitäh, et olid nõus mu esikatel mängima! SInuga on väga väga tore!!!
Armas Mariann Leppik, ma tänan Sind, et oled alati nõus kaasa tulema. Aitäh, et aitad mu häälel ja aitäh toetuse eest!!!!
Sergei Rad, спасибо за терпение и поддержку! Я думаю если бы на твоём месте был бы кто-то другой, то меня уже давно послали бы
Kaisa-Madli Mäe, aitäh Sulle nii ilusa disaini eest! Sa kuidagi tunnetasin mind nii hästi ära vaatamata sellele, et me pole Sinuga kunagi kohtunud. Aga selle asja peaks nüüd küll ära parandama
Timo Ilves, Sa oled minu livede superhero! Nii hea sound oli! Nii mugav on Sinuga koostööd teha! Aitäh! aitäh! aitäh!
Minu elus on kaks väga ägedat naist, kes aitasid mind ilusaks teha.
Eilse kontserdi stilistikat tegi mulle Mari-Ann Arikainen. Nii tabav valik!!! Kellel vähegi vajadust on. Mariann on väga hea maitsega. Minge tema juurde! Ja meiki tegi mulle Katrin Rasmann. Ma tundsin end eile nii hästi, Katrin. Kuigi huuled unustasin enne lavale minekut ikka värvida. Nii mina
Kogu seda ilu püüdis kinni Mats Õun!
Aitäh silmarõõmudele tunnete eest!
Aitäh Universumile õppetundide eest!
Aitäh Teile kõigile Armastuse eest!
Armastan Teid vastu!
EP’d saab osta minu kodukalt annak.ee. Annan märku, kui ta ilmub mujale!

Ainult edasi!

It feels good to be lost in the right direction. Photo by Mats Õun

 

Recent Posts
Contact Anna

I'm not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search